SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A

Månadens ledare
Vi har många unga ledare i föreningen, vilket vi är väldigt stolta och glada över! Många är fortfarande aktiva gymnaster själva och några valde att börja som ledare när de själva slutade att träna och på så sätt stanna kvar i föreningen

För att uppmärksamma, motivera och visa vår tacksamhet till våra unga duktiga ledare har vi skapat "Månadens ledare".

Månadens ledare - Maj
Kimberly Sentell
Kimberly Sentell, 14 år - ledare för Silver 5

Kimberly ska till hösten börja Sollentunagymnasternas lärlingsprogram men startade som ledare i en grupp redan under våren 2015. Kimberly har under våren tagit ett stort ansvar för gruppen och visat sig vara en otroligt duktig och ansvarsfull ledare. 

TACK Kimberly för allt du gjort för din grupp under denna termin! Vi ser fram emot att få följa din utveckling som ledare i vår förening de kommande åren :)


Månadens ledare - Februari
Carolina Aicardi, 16 år. Ledare för Silver 7, Guld 4 & Guld 5

Carolina är en otroligt duktig och engagerad ledare! Carolina är ledare i inte mindre än tre grupper! Det krävs en otrolig diciplin för att hinna me...d att sköta alla grupper, samtidigt som man går på gymnasiet och allt annat som händer i livet! Tack för ditt engagemang i vår förening!

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det bästa med att vara ledare är att man ser gymnasterna som man kämpat med utvecklas. Det gör en så glad när man kommer till träningen och ser en massa energifyllda gymnaster som uppskattar en för vad man lär dom.

Hur kom det sig att du blev ledare i Sollentunagymnasterna?
Redan när jag var 10 år ville jag bli ledare eftersom jag själv hade haft ungdomsledare. Jag tyckte att det var så kul att kunna se upp till någon som inte var vuxen. När jag var 13 år såg jag chansen att delta i lärlingsprogrammet, vilket jag också gjorde!

Grattis Carolina!
Månadens ledare - December
Karin Olander
Karin Olander, 17 år och ledare i TX0406.

Vad är det bästa med att vara ledare? 
Det bästa med att vara ledare skulle jag säga är när man kommer till en träning och blir fylld av en massa härlig energi från alla barn! Även att få följa barnen i deras utveckling och se deras lycka när de klarar en ny övning för första gången! En lycka som jag själv känner igen mig så mycket i från när jag var gymnast, därför är det är jättekul att få dela den glädjen med dem! 

Hur kom det sig att du blev ledare i Sollentunagymnasterna? 
När jag var 13 år valde jag att sluta med gymnastik, en sport som jag tränat sedan barnsben, då fick jag höra om lärlingsprogrammet som Sollentunagymnasterna har och jag tyckte det lät roligt och det var även ett sätt för mig att hålla kvar gymnastiken i mitt liv utan att träna själv. Så jag anmälde mig till det och har varit ledare ända sen dess och jag älskar det. 

Månadens ledare - November
Mattias Stridh
Mattias Stridh,19 år och tränare för Freerun 1 & Freerun 2. 

Mattias är en otroligt duktig och engagerad ledare och är en av stöttepelarna i vår parkoursektion! Han står i hallen som ledare flera dagar i veckan, ställer upp som ledare på våra läger och Mattias hjälper dessutom till på våra inspirationsdagar! Den hjälpsamheten vill vi värna om i föreningen! 

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det bästa med att vara ledare är att se när någon i gruppen kämpat för att lära sig något nytt och tillslut lyckas. De är också härligt att komma till en träning och möta en motiverad och engagerad grupp.

Hur kom det sig att du blev ledare i Sollentunagymnasterna?
En kompis hade fått förfrågan om att starta en ny grupp i free running och undrade om jag ville vara med. Jag såg det som en möjlighet att få inspirera och sprida disciplinen som jag fått stort intresse för. 

Månadens ledare - Oktober
Julia Ahlstedt
Julia Ahlstedt, 15 år - Ledare i B6 & Brons 4. Hjälper även till denna termin i Silver 5 & Guld 3. 

Vad är det bästa med att vara ledare?
De bästa med att vara ledare är att få föra vidare de jag kan inom gymnastiken, och att se hur glada både barnen och jag blir när de klarar något nytt.
Sen tycker jag att de är jätte kul att få vara någon som barnen ser upp till, så som jag ser- och såg upp till mina tränare.

Hur kommer det sig att du blev ledare i Sollentunagymnasterna?
Jag har velat bli ledare väldigt länge. Jag kommer ihåg att jag brukade fråga "När får jag gå ledarutbildningen?" "hur gammal måste man vara?" "När får jag anmäla mig?" långt innan jag var gammal nog att gå. Anledningen till de är för att jag själv hade unga tränare när jag började i Sollentunagymnasterna. Jag kommer ihåg att jag verkligen såg upp till dom och ville bli lika bra som de va på gymnastik. Och jag hoppas att jag kommer få möjlighet stanna kvar i föreningen så länge som möjlig.

GRATTIS och TACK Julia!
Månadens ledare - September
Livija Bekkhus
LIVIJA BEKKHUS, 20 år - ledare för TX0405k

Vad är det bästa med att vara ledare? 
Att få se barnen utvecklas tycker jag är det bästa med att vara ledare! Gymnastik är en svår sport, och när gymnasterna klarar något nytt är det underbart att se deras glädje! På tävlingar och uppvisningar märker man det ännu tydligare på dem. 

Hur kom det sig att du blev ledare i Sollentunagymnasterna? 
Jag har själv varit gymnast väldigt länge , sedan 7 års ålder, och när jag var runt 15 år tyckte jag att det skulle vara kul att träna andra, för jag minns själv att det var roligt att ha en ungdomstränare. Sedan 1 år tillbaka gick jag och vår grupp över till Sollentunagymnasterna, när vår förening Kärrdals IF lades ner. Under en smidig övergång till SG har gymnasterna fått nya möjligheter med många nya aktiviteter, så som läger och träningar i Satelliten. 

TACK för allt du gör i vår förening och GRATTIS Livija
 
Sposorer
Samarbetspartners