Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Anmälan till Sollentunagymnasterna

Direktanmälan

När det finns lediga platser i våra grupper går det att göra en direktanmälan till dessa via bokningssidan. Så snart vi får ett återbud till en grupp och därmed en ledig plats blir den omedelbart bokningsbar för någon annan. 


Vårterminen startar vecka 3 och avslutas vecka 20 (anmälan stänger v. 11)
Höstterminen startar vecka 36 och avslutas vecka 50 (anmälan stänger v. 44)


Anmälan till våra grupper: 

BOKNINGSSIDAN >>>Innan anmälan öppnar
En grupp som ännu inte öppnat för anmälan syns i bokningsfunktionen. Då kan intresserade läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen blir öppen för anmälan. De som redan har plats i en av våra grupper har förtur till nästa termins grupper. Det kommer stå "Ej bokningsbar" för nya medlemmar tills anmälan öppnar för alla.


Anmälan öppen
Anmälan till grupper sker alltid via direktbokning till grupp, du behöver inte innan anmälan vara medlem för att boka plats i grupp. När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod.

Grupp fullbokad - PRENUMERERA
När platserna i en grupp är slut kan man prenumerera på platser som blir lediga efter hand – du får då ett mail när en plats blir fri.


Åldersfördelning i våra grupper HT18/VT19

Barn födda 2015-2016: Barn & Vuxen-grupp

Barn födda 2013-2014: Barngrupp

Barn födda 2012 och tidigare: Träningsgrupp


Hjälp till som ledare?
Vi är en ideell förening och beroende av ledare för att kunna hålla igång, samt starta nya grupper. Är du som förälder intresserad av att bli ledare? Barn med föräldrar som kan ställa upp som ledare har förtur till våra barn- och träningsgrupper. Anmälan av ledarintresse är inte bindande.


Här kan du läsa om vad det innebär att vara ledare:

Detta får du när du är ledare
  • Möjlighet till utbildning
  • Reducerad träningsavgift för ditt barn/arvode 
  • Ledartröja
  • Bli en del av det ideella föreningslivet och skapa möjligheter för fler barn och ungdomar i Sollentuna att hålla på med gymnastik

 
Sposorer
Samarbetspartners