Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sollentunagymnasternas styrelse 2019/2020
 
Christina Almtun, Ordförande

Jag heter Christina Almtun och har suttit med i styrelsen i tre år och är nu inne på mitt andra år som ordförande. Tidigare har jag varit en engagerad förälder på läger, uppvisningar och inte minst i min egen dotters gymnastikgrupp.

Jag har alltid haft förmågan att inspirera och engagera de runtomkring mig och det tror jag att jag kommer att göra även som ordförande. Jag vill också poängtera att ordföranderollen endast är en av de roller som är viktig för föreningen.

Eva Appelqvist, Sekreterare

Jag heter Eva Appelqvist och gör mitt tredje år som ledamot i styrelsen.

Jag har två tonårsdöttrar varav båda tränar truppgymnastik och en är dessutom ungdomsledare i föreningen.  Jag har varit engagerad i Sollentunagymnasterna som både ledare och förälder under många år innan jag valdes in i styrelsen hösten 2017. Jag brinner extra mycket för ledarutveckling, kommunikation och struktur. UTVECKLING för mig är inte bara gymnasternas egna utveckling att kunna utföra svårare övningar, lika viktigt är hur föreningen ständigt utvecklas och blir ännu bättre! 

Anna Stenholm, Ledamot

Jag heter Anna Stenholm och gör mitt andra år som ledamot i styrelsen. Jag har två döttrar som tränar truppgymnastik och en dotter i barngrupp. Jag är väldigt glad för att fått chansen att vara med i styrelsen. Sedan 10 år har jag varit ledare i föreningen i barn och truppgrupper. Att medverka i styrelsearbetet är ett sätt att kunna bidra med utveckling på ett annat plan. Till vardags arbetar jag som sjukgymnast inom Idrottsmedicin för främst barn och ungdom, samt är kopplad till junior och senior landslagen i truppgymnastik som sjukgymnast sedan ett drygt år tillbaka. Brinner därför lite extra för att vår verksamhet ska innebära väl förberedda gymnaster samt en säker gymnastikträning. 

Lena Sintring Ledamot

Jag heter Lena Sintring, och har varit med i styrelsen i flera år. Jag har en dotter som är truppgymnast och när mina barn började med gymnastik, hjälpte jag till som föräldratränare. Nu tycker jag det är roligt och intressant att hjälpa till i styrelsearbetet i stället, för gymnastik är kul! Vår förening är väldigt bra, och glädjen och nyttan i att så många barn får hålla på med gymnastik i alla former är fantastisk. Jag vill se till att vår förening fortsätter utvecklas och att vi stärker framför allt breddverksamheten, som är grunden till allt inklusive tävlingsverksamheten.

Fredrik Sölving, Ledamot

Mitt namn är Fredrik Sölving och jag gör mitt andra år som ledamot i styrelsen. Min dotter tränar i T07/08 och jag har varit tränare sedan 2011 då jag började att träna en Barn och Vuxen grupp som blev till en barngrupp och senare till flera träningsgrupper. Nu känns det spännande att bidra med de erfarenheter jag har som “ föräldratränare” för att göra livet som tränare enklare och roligare och på så sätt få in fler tränare. Jag vill bidra till samarbete och utveckling av tränarna på breddnivå.
Tobias Forsberg, Ledamot
Jag heter Tobias Forsberg och sitter sedan 2019 som ledamot i styrelsen. Dessförinnan ingick jag i valberedningen i ett år. Utöver detta har jag varit ledare inom klubben sedan 2012, först i barngrupp och numer inom truppsektionen. Att ta steget till att sitta i styrelsen kändes som ett naturligt steg, och har givit större insyn i klubben och dess arbete, möjligheten att vara med att påverka och få sin åsikt hörd. Min målsättning med styrelsearbetet är att bidra och stötta med att få in fler föräldrartränare, samt se till att våra fantastiska yngre tränare inom tävlingssektionerna och breddverksamheten får möjlighet att utvecklas och utbildas utifrån deras individuella önskemål och ambitionsnivå."  
 
Sposorer
Samarbetspartners