Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sollentunagymnasternas styrelse 2018/2019
 
Christina Almtun, Ordförande

Jag heter Christina Almtun och har suttit med i styrelsen i tre år och är nu inne på mitt andra år som ordförande. Tidigare har jag varit en engagerad förälder på läger, uppvisningar och inte minst i min egen dotters gymnastikgrupp.

Jag har alltid haft förmågan att inspirera och engagera de runtomkring mig och det tror jag att jag kommer att göra även som ordförande. Jag vill också poängtera att ordföranderollen endast är en av de roller som är viktig för föreningen.

Tomas Persson, Kassör
Jag heter Tomas Persson och är kassör i styrelsen. Jag har två döttrar som tränar truppgymnastik. Jag är mycket glad för att fått chansen att vara med i styrelsen. Att medverka i styrelsearbetet är ett sätt för mig att bli delaktig och engagerad i mina döttrars fritidsintresse. Min utbildning i ekonomi, tidigare föreningserfarenhet som ekonomisk ansvarig samt min erfarenhet av att arbeta med avtalsförhandlingar kommer väl till pass i min roll som kassör. Jag kommer även kunna bidra genom att leverera positiv energi till föreningen. KVALITET för mig innebär att alla ska få möjligheten att göra "rätt" och våra träningar är säkra. 
Eva Appelqvist, Sekreterare

Jag heter Eva Appelqvist och gör mitt andra år som ledamot i styrelsen.

Jag har två döttrar som båda tränar truppgymnastik.
Jag har varit engagerad i föreningen som både ledare och förälder under många år och
jag ser fram emot att bidra med mitt engagemang och min erfarenhet nu även som styrelseledamot.
Något jag brinner extra mycket för är ledarutveckling, kommunikation och struktur.
UTVECKLING för mig är inte bara gymnasternas egna utveckling att kunna utföra svårare övningar,

lika viktigt är hur föreningen ständigt utvecklas och blir ännu bättre! 

Anna Stenholm, Ledamot

Jag heter Anna Stenholm och gör mitt andra år som ledamot i styrelsen. Jag har två döttrar som tränar truppgymnastik och en dotter i barngrupp. Jag är väldigt glad för att fått chansen att vara med i styrelsen. Sedan 10 år har jag varit ledare i föreningen i barn och truppgrupper. Att medverka i styrelsearbetet är ett sätt att kunna bidra med utveckling på ett annat plan. Till vardags arbetar jag som sjukgymnast inom Idrottsmedicin för främst barn och ungdom, samt är kopplad till junior och senior landslagen i truppgymnastik som sjukgymnast sedan ett drygt år tillbaka. Brinner därför lite extra för att vår verksamhet ska innebära väl förberedda gymnaster samt en säker gymnastikträning. 

Lena Sintring Ledamot

Jag heter Lena Sintring, och gör mitt andra år som ledamot i styrelsen. Jag har en dotter som tränar truppgymnastik. Jag har tidigare, när mina barn började med gymnastik, hjälpt till som föräldratränare. Nu är jag glad att ha fått förtroendet att kunna bidra till föreningens utveckling i egenskap av styrelseledamot. Min målsättning är alla gymnaster skall känna GLÄDJE i träningen och att vi skall kunna ge alla gymnaster en möjlighet att utifrån sina egna förutsättningar kunna utvecklas så långt som möjligt. Själv är jag professionell musiker och ser många paralleller med gymnastik vad gäller inlärning och utveckling, och hoppas kunna bidra med mina egna erfarenheter.

Gabriella Fällman, Ledamot

Mitt namn är Gabriella Fällman och jag gör mitt andra år som ledamot i styrelsen. Båda mina barn har varit aktiva truppgymnaster i föreningen och min äldsta har fortsatt som ledare. Själv har jag varit ledare i 10 år, allt från barn och vuxengrupp, till barngrupp och till tävlingstrupp för pojkar. Nu känns det spännande att prova på något nytt och fortsätta arbetet med att möjliggöra för fler barn och ungdomar att röra sig på fritiden. Jag hoppas också kunna uppmuntra andra vuxna att engagera sig i på olika sätt så att vi i Sollentunagymnasterna genom SAMARBETE kan fortsätta sprida rörelseglädje. 

Fredrik Sölving, Ledamot

Mitt namn är Fredrik Sölving och jag gör mitt andra år som ledamot i styrelsen. Min dotter tränar i T07/08 och jag har varit tränare sedan 2011 då jag började att träna en Barn och Vuxen grupp som blev till en barngrupp och senare till flera träningsgrupper. Nu känns det spännande att bidra med de erfarenheter jag har som “ föräldratränare” för att göra livet som tränare enklare och roligare och på så sätt få in fler tränare. Jag vill bidra till samarbete och utveckling av tränarna på breddnivå.
 
Sposorer
Samarbetspartners