Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Sollentunagymnasterna
En aktiv gymnastikförening där alla får utvecklas på sin nivå.

KANSLIET
Sollentunagymnasterna
Allfarvägen 4
191 47 Sollentuna

Öppettid: 
Måndagar 15.30-18.30

e-post: kansli@sollentunagymnasterna.se
Telefon: 08-35 45 01 (telefontid mån-tor 11.00-12.00)
Kommunen öppnar upp
2021-01-22 17:00

Glädjande nyheter från kommunen som väljer att öppna upp anläggningarna för organiserad träning:


Födda 2005 eller senare– möjligheter att idrotta organiserat såväl inom- som utomhus 

Födda 2004 eller tidigare – möjligheter att idrotta organiserat utomhus


Läs hela brevet från kommunen inklusive FAQ: kommunen_oppnar_ink_faq.pdf »


Notera: Alla inomhusanläggningar kommer på måndag den 25 januari att vara upp skyltade utifrån pandemilagen. Utöver pandemilagens maxantal i en anläggning så ska föreskrifter och allmänna råd från ansvariga myndigheter följas. 


Förändringar inför terminsstart VT2021
2021-01-19 15:00

Välkomna tillbaka till en ny termin. 


Vi står inför en del utmaningar även denna terminsstart!  Många medlemmar som vill komma igång så snart som möjligt och samtidigt ännu fler restriktioner från olika myndigheter som gör det svårare för oss att starta som planerat. 


Sedan i lördags är det tillåtet med organiserad utomhusträning och det är ju väldigt glädjande nyheter. Vi har stora förhoppningar om att även inomhusträningen tillåts from v 4 men det kommer att krävas en del förändringar. 


I nya pandemilagen är det reglerat så att en person per 10 kvadratmeter får vistas i våra träningslokaler. Vi har därför sett över alla våra hallar och grupper och kommit fram till hur många personer vi får vara samtidigt på träningarna. I stort sett alla grupper blir påverkade av våra olika förändringar men vi tänker att det ändå är viktigt att alla får komma i gång med sin träning så vi pusslar och försöker göra det möjligt. Det kommer kanske inte bli precis som du har önskat men alla kommer att erbjudas träning med minsta möjliga förändring.


Denna vecka kommer det ut specifik information till alla grupper som blir berörda av förändringarna om vad som gäller. Vi vädjar till er att läsa den informationen och svara så snart ni kan på eventuella frågor. Vi kommer att starta grupperna löpande så snart allt är i sin ordning enligt de föreskrifter vi har. Marianne Bergström                                    Jeanette Ifwer Kjellberg

Ordförande, Sollentunagymnasterna              Sportchef, Sollentunagymnasterna


Planerad terminsstart
2021-01-13 16:00
På grund av restriktioner är alla idrottsanläggningar i Sollentuna kommun stängda fram till och med 24/1 2021. Det innebär för vår del att våra grupper planeras att starta vecka 4.  

Vi inväntar mer information från kommunen under vecka 2 angående vidare restriktioner till följd av nya pandemilagen. Info kommer skickas ut till er när vi vet vad som gäller med uppdaterad information om terminsstarten.

Nyheter från våra grupper
 
Sposorer
Samarbetspartners