Välkommen till Sollentunagymnasterna
"En ledande gymnastikförening som förenar bredd och elit med fokus på glädje och kvalitet"

KANSLIET
Sollentunagymnasterna
Allfarvägen 4
191 48 Sollentuna

Öppettid: 
Torsdagar 15.30-18.30

e-post: kansli@sollentunagymnasterna.se
Telefon: 08-35 45 01 (telefontid mån-tor 11.00-12.00)

Prova på tävlingsgymnastik!
2017-11-30 15:05
Lördagen den 16 december kommer vi att ha en "prova på tävlingsgymnastik" träning!

Vi kommer att starta en ny Förberedande Trupp (FT) till våren för flickor födda 2010-2011, och vi kommer även att fylla på med flickor födda 2009 i befintliga grupper, men vi har tyvärr begränsat med platser. 

För gymnaster födda 2008 eller tidigare sker en omorganisation i tävlingssystemet på förbundsnivå som vi behöver ta hänsyn till innan vi kan ha provträningar för er. 

För att kunna fylla på i grupperna och även starta en ny grupp så behöver vi föräldrar som engagerar sig & hjälper till som ledare.

Mer information och anmälan till detta har mailats ut till alla som gjort en intresseanmälan till trupp.
Ny Ordförande i Sollentunagymnasterna
2017-11-21 20:42

I förra veckan var det årsmöte i Sollentunagymnasterna. Ett 50-tal personer kom till mötet som både bjöd på traditionellt möte, tilltugg och ett spännande föredrag av Sanna Nordin-Bates.


På mötet tackade vi av vår ordförande sedan 5 år, Christine Stadling för ett fantastiskt jobb och välkomnade samtidigt vår nya ordförande Christina Almtun.

Christina är 48 år och har suttit med i styrelsen i ett år men har innan dess varit en engagerad förälder på läger, uppvisningar och inte minst hennes egen dotters gymnastikgrupp. Vi har ställt några frågor till Christina:


Välkommen Christina! Hur känns det att bli ordförande i Sollentunagymnasterna?

Tack! Det känns oerhört spännande och inspirerande. Sollentunagymnasterna är en välskött förening med god ekonomi som dessutom under en längre period har jobbat fram en gemensam värdegrund för att stärka föreningen från grunden. Det tycker jag är oerhört viktigt! Det måste vara tydligt vad man står för och att alla vet vad man har att förhålla sig till. Att vi sedan behöver kommunicera mer kring det och också säkerställa att alla lever som vi lär är ett arbete som ständigt måste pågå.


Vad ser du som Sollentunagymnasternas största styrka?

Att det just är en förening med en gemensam värdegrund som jobbar utifrån glädjen och varje gymnasts vilja. Det är många kompetenta ledare, personal och ideellt engagerade som ständigt jobbar för att våra barn och ungdomar ska ha det roligt på sin träning men också bli utmanade på den nivå de befinner sig.


Och vad ser du som den största utmaningen?

En stor utmaning är självfallet att så många barn som möjligt ska få tillfälle att träna gymnastik i Sollentunagymnasternas regi. Tyvärr måste föreningen varje år säga nej till ett stort antal barn på grund av lokalbrist men också på grund av ledarbrist – vi behöver helt enkelt fler föräldrar/vuxna som engagerar sig i föreningen för att fler barn och unga ska kunna vara med. Det här kommer att vara ett av de fokusområden som vi i styrelsen har under nästa år.


Och slutligen – vad är din egen styrka i vår nya styrelse?

Jag har alltid haft förmågan att inspirera och engagera de runtomkring mig och det tror jag att jag kommer att göra även här. Men jag vill också poängtera att ordföranderollen endast är en av de roller som är viktig för föreningen. Det är en nästan helt ny styrelse med en oerhört starkt och bred kompetens som i tight samverkan kommer att jobba med Sportchefen och alla de andra på kansliet samt ledarna för att Sollentuna ska få fortsätta på den fina väg som man har påbörjat! Det kommer att bli ett spännande år!

Stöd Sollentunagymnasterna med dina nätköp!
2017-11-10 16:30

Via Sponsorhuset kan du handla från över 641 välkända nätbutiker och tjäna pengar själv samtidigt som du stödjer Sollentunagymnasterna.
Du och föreningen tjänar alltså pengar på ett nätköp du ändå tänkt att göra!

1. Välj mellan 641 välkända nätbutiker
2. Varje köp ger pengar tillbaka till dig och Sollentunagymnasterna.
3. Det blir inte dyrare att gå via Sponsorhuset.


Infoblad Sponsorhuset.pdf »


Vill du ha tips på hur du kan tjäna pengar till ditt lag på läs gärna vår artikel: 
Tjäna pengar till laget

De lag som ansluter tjänar pengar till den egna lagkassan samtidigt som föreningen får 20% i bonus på vad alla lag tjänar.

Nyhetsbrev 2 - 2017
2017-10-30 17:40
Nu är det dags för terminens andra nyhetsbrev! :)

Tryck på länken nedan för att läsa hela nyhetsbrevet
Nyhetsbrev 2, 2017.pdf »

Med vänliga hälsningar,
Personalen
Sollentunagymnasterna
Kallelse till årsmöte 2017
2017-10-24 17:00

Välkommen till Sollentunagymnasternas årsmöte 2017


Årsmötet äger rum i Ljusgården Arena Satelliten,
tisdagen den 14 november 2017 kl 17.00


Vi ställer in all träning under kvällen!

 

Föredragningslista >>>


Alla dokument inför årsmötet publiceras på hemsidan under vår organisation>>


I samband med årets stämma kommer Sanna Nordin-Bates att föreläsa om välbefinnande och prestationsutveckling vi vill ha in din anmälan för att delta senast 2/11.  Läs mer och gör anmälan >>>


Föreningen bjuder på wrap, dryck och frukt i anmälan kan du ange eventuella allergier.


Samtliga föreningens medlemmar har rätt att delta på årsmötet. Rätt att rösta har medlemmar fr.o.m. det år de fyller 12. Rösträtt kan inte ges vidare via fullmakt.

Nyheter från våra grupper
Kvinnlig AG, 20/11 11:27 
UET, 14/11 16:06 
JT, 09/10 21:47 
Kvinnlig AG, 09/05 13:32