Välkommen till Sollentunagymnasterna
"En ledande gymnastikförening som förenar bredd och elit med fokus på glädje och kvalitet"

KANSLIET
Sollentunagymnasterna
Allfarvägen 4
191 48 Sollentuna

Öppettider:
Torsdagar 15:30-18:30
Telefontid måndag-torsdag kl. 11.00-12.00.

e-post: kansli@sollentunagymnasterna.se
Telefon: 08-35 45 01 (se telefontid)
KNATTECUPEN 2015
2015-10-06 14:56

Sollentunagymnasterna välkomnar till:

KNATTECUPEN 2015

 

 

Knattecupen är en nybörjartävling i Manlig AG med 4 tävlingsklasser, fri ålder i alla. Tävling individuellt och i föreningslag, de fyra högsta totalpoängen räknas för lagresultatet.

 

Datum:        Lördag 10 oktober

Tider:          Förträning kl. 8.30
                  Domarmöte kl. 8.45
                  Defilering och tävlingsstart 9.30
                  Prisutdelning ca 11.30

Plats:           Arena Satelliten (B-hallen), Allfarvägen 4            


Antalet parkeringsplatser vid hallen är begränsat, vi hänvisar till centrumparkeringen vid fullbelagt. B-hallen nås via A-hallens läktare och vi tar inte ut avgift för publik.


Deltagarlista och liveresultat

Reseberättelse från FT05/06:
2015-10-06 14:37
Hej SG!

I helgen har FT05/06 varit och tävlat på Wisbycupen. Vi åkte redan påfredag morgon från Sollentuna med pendeltåg till Nynäshamn för att tafärjan till Gotland. Alla var på toppenhumör och både tåg och färja var jättekul! Vi gjorde gymnastik lite här och var och några på tåget undrade om barnen hade ledare med sig och om de i så fall sov? Inte alls, ledarna var också jätteglada över att alla hade så mycket rörelseglädje denna vackra dag.

På färja fick vi platser alla tillsammans och vi åt vår matsäck. Efter 3h var vi på Gotland och lämnade in våra väskor på skolan där vi skulle sova.
Vi gjorde en stadsvandring och fick klättra i ruiner. Middag blev det på Sunes Elefant som hade dubbel-bokat och det visade sig vara hur kul som helst för gymnasterna fick sitta jätte trångt och av det skrattade de så mycket att det nästan blev det roligaste på hela resan. Sen gick vi till våra 2 skolsalar för att fixa sängplatserna. Precis innan alla skulle sova
tittade vi på en eldshow på skolgården. Både spännande, läskig, vacker och häftig var den. Elden hoppade jättenära några av gymnasterna som skrek och skrattade om varandra. Nästan alla kunde sedan somna snabbt och vila hela natten tills kl. 06.00 då ledarna väckte gymnasterna. Tävlingen gick fort och alla gjorde en strålande insats. Lag röd fick silver på hopp och guld i matta. Lag svart var såklart ganska ledsna över att de inte fick medaljer men det kom de över ganska snabbt för nästa punkt på schemat var att gå och köpa lördagsgodis. Vilket paradis!! Vi gick till ÖB för där får man precis vad man vill ha och det är prisvärt, allt enligt våra experter gymnasterna. Vi hann faktiskt med 2 vändor i affären för flera fick inspiration och behövde fylla på.

Senare på em. bjöd vår snälla ledare Pålle alla gymnaster på glass. Vid 19 var det dags för våra rumsgrannar JT att tävla och FT05/06 tjejerna hade ritat skyltar och vi gjorde vårt yttersta för att höras ordentligt på läktaren. JT var väldigt duktiga och vann guld i fristående och brons i hopp. De småtjejer som var kvar vid prisutdelningen fick sitta med i ringen och vänta på resultatet. Det var en stor upplevelse för dem. Så småningom kommer vi i säng efter att JT o FT ledare sitter uppe och snackar och skrattar tillsammans ett bra tag. Summa summarum, en helt underbar dag. Vi kan verkligen rekommendera att åka till Wisbycupen, ett jättebra arrangemang och så otroligt roligt att göra tillsammans. Tusen tack JT ledare och gymnaster för support och roligt sällskap.

Christer i JT har filmat våra lag och lagt på youtube.
https://www.youtube.com/channel/UCVmXwOTri_ndNi7ZcZEwP1Q

Vänliga hälsningar
FT05/06
Workshop 14/10
2015-10-02 12:30

>>> Inbjudan Workshop med Mats Mejdevi


Anmäl dig HÄR


För ledare i Järfällagymnasterna och Sollentunagymnasterna är det kostnadsfritt, 30 platser /förening. Först till kvarn.

För ledare från annan förening är kostnaden 350kr.

Inbjudan till höstlovsläger
2015-09-24 17:00

Den 26-29 oktober anordnar Sollentunagymnasterna fyra dagar fyllda med gymnastik. Det är ett dagläger mellan 9.00-15.00. 


OBS!
Måndag till onsdag år det läger för barn födda 2009-2005.

Torsdag anordnas en lägerdag för ungdomsgrupperna födda 2005-2002.

Platserna är begränsade och först till kvarn gäller.


Under lägret får man räkna med att man kommer att träna med andra ledare och andra kompisar än vad man är van vid.


Kostnad:
300kr/dag, inklusive lunch


Plats 
Arena Satelliten, Allfarvägen 4. Vi kommer att träna i A-hallen och B-hallen. B-hallen är utrustad med specialredskap som gropar och trampolin. 
Lunch kommer vi att äta på Stinsvillan


GYMNASTANMÄLAN 


LEDARANMÄLAN 

MOVEMENT OF SWEDEN
2015-09-17 10:46

30 oktober – 1 november, Arena Satelliten


Missa inte året stora Parkourevent.
Ett parkourläger för att fira ”the art of movement”!
En specialanpassad Parkour-arena av byggställningar kommer byggas upp i Arena Satelliten.


Det kommer att bli en fantastisk upplevelse fylld med utbildning , akrobatik , street workouts, filmkvällar och mycket mer .


Alla de coolaste utövarna från Sverige kommer att vara där, plus några enorma internationella gäster från bland annat USA, Ryssland och England.


Alla från 10år är välkomna oberoende av tidigare erfarenhet. Åldersgränsen för övernattning är 13år. Det kommer att vara två nybörjarträningspass per dag. Annars är det fri träning som gäller.


Träning:
Fredag 14 .00-24.00
Lördag 10.00-24.00
Söndag 10.00-16.00
Man stannar så länge man vill och orkar. Men du som är mellan 10-13 år anser vi bör gå hem kl 20-21 på kvällen.


Lunch och Middag ingår

Anmälan/betalning görs via hemsidan: http://www.mofs.rocks/


Då får man en biljett som man visar vid entrén i Satelliten på fredagen den 30 oktober. Sen får man ett event-armband som visar att man får vara på lägret.

Nyheter från våra grupper