SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A
Truppgymnastik

Intagning Truppgymnastik
2018-08-14 14:49
Intagning truppgymnastik VT19

För flickor födda 2011-2013 kommer vi inte ha möjlighet att fylla på in i truppen under VT19, utan det kommer att ske inför HT19. Preliminärt kommer vi att ha ett prova-på tävlingsgymnastik tillfälle sista helgen innan skolan startar i augusti, separat inbjudan kommer till sommaren. 

För er födda 2006-2010 kommer vi istället att erbjuda x-träning för de som är motiverade och är anmälda i en träningsgrupp. Överflyttar från träningsgrupper till tävlingsgrupp sker i mån av plats och att vi ser en hög närvaro och träningsintensitet under träningarna. En sparat förfrågan om x-träning skickas ut till alla som anmält sig till vårens grupper.


För er födda 2005 och äldre som har intresse att börja med truppgymnastik hör ni av er på mail till Amanda, trupp@sollentunagymnasterna.se, med namn, ålder och tidigare erfarenheter av truppgymnastik.