SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A
Barn

Sollentunagymnasternas Barngrupper
Välkommen till höstterminen 2021
 
Vårterminen planeras starta vecka 36 och avslutas vecka 50.
Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/ termin under normala förhållanden (under pågående Covid-19 pandemi ges restriktioner vilket kan påverka vår träningsmöjligheter). 
 
I Sollentunagymnasternas alla barngrupper är värdeordet GLÄDJE vårt största ledord. Vi tränar barnens motorik med hjälp av lek. Vill du veta mer hur vi jobbar: Gymnastiklek
 
BARN & VUXENGRUPPER (födda 2018-2019)
Barnen tränar tillsammans med sina föräldrar. Alla grupper tränar 1 timme/veckan. Se flik "träningstider" i vänsterspalten för att se vilka tider och vart de olika grupperna tränar. 
 
BARNGRUPPER (födda 2016-2017)
Här tränar flickor och pojkar som är mellan 4-6 år. Alla grupper tränar 1 timme/veckan. Se flik "träningstider" i vänsterspalten för att se vilka tider och var de olika grupperna tränar. 
 
Här hittar du all information om våra barngrupper: Vanliga frågor »
 
 
 
Uppstart vecka 36
2021-08-24 13:34

BoV och barngrupperna startar vecka 36.

Ett välkomstbrev med mer information skickas ut vecka 35.

 

Vi har behov av fler ledare i några av våra BoV och Barngrupper. Maila till kansli@sollentunagymnasterna.se om du är intresserad och vill veta mer om vad det innebär.

Återanmälan inför hösten
2021-05-26 14:00

Vårterminen går mot sitt slut och jag vill först och främst tacka er för den här terminen. 

 

Just nu inväntar lokalfördelningen från kommunen. Därefter kan vi fördela föreningens grupper på de lokaltider vi fått. Utifrån den information vi har kommer vi kunna öppna anmälan vecka 25. Så fort vi har lokaltiderna går vi ut med exakt information om tid och dag.

 

Till alla som har en plats i föreningens grupper skickas en avisering ut med erbjudande om plats till hösten, återanmälan behöver ske inom 10 dagar för att ni ska vara garanterade platsen. 

 

Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan och därefter tackar du nej till den erbjudna platsen i aviseringsmailet.

Träningsstart HT2020
2020-08-26 13:00

Varmt välkomna till en ny termin med Sollentunagymnasterna!

Träningarna startar vecka 36 och inför första träningen skickar ledarna ut ett välkomstbrev med information.


Vi vill gärna tipsa om MedlemsAppen som ger dig som medlem en god översikt över träningar, deltagarlista, utskick, nyheter som publicerats samt att du kan korrigera kontaktuppgifter. 


Gå in och ladda ner den idag:

Appstore (iOS) 

Google Play (Android) 


För att hitta till lokalen gå till information om hallar & lokaler


Påverkan Covid-19

  • Här kan du läsa föreningens rådande policy gällande träning under Covid-19 pandemin. Vi uppdaterar hemsidan vid behov och en notis skickas då ut.

  • Den sista träningen då vi vanligtvis bjuder in er föräldrar att komma och titta ställs in. 

  • Barndagen flyttas fram till slutet av vårterminen. En dag då vi bjuder in alla våra barngrupper till en gemensam avslutning i vår specialanpassade gymnastikhall Satelliten.Här hittar du fler frågor och svar gällande gymnastik


Träna Hemma
2020-03-27 10:20
Har ditt barn inte möjlighet att delta på vanliga träningen? 

Vi vill såklart att hon/han ändå ska kunna hålla igång med gymnastiken. 
Därför har vi nedan länkat till olika pass med hemmaträningar. Några är anpassade till att göra utomhus och några inomhus. Välj en av dem och följ instruktionerna. Ha så kul!

Ledare kan också komma att skicka ut ett träningspass för gymnasterna att genomföra om de behöver ställa in en träning.

Hemmaträning BoV och Barngrupper


Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sollentunagymnasterna, 09/11 16:15 
Sollentunagymnasterna, 05/10 13:00 
Sollentunagymnasterna, 22/09 11:00