SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A
Barn

Sollentunagymnasternas Barngrupper
Välkommen till vårterminen 2022
 
Vårterminen startar vecka 3 och avslutas vecka 20.
Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/ termin under normala förhållanden (under pågående Covid-19 pandemi ges restriktioner vilket kan påverka vår träningsmöjligheter). 
 
I Sollentunagymnasternas alla barngrupper är värdeordet GLÄDJE vårt största ledord. Vi tränar barnens motorik med hjälp av lek. Vill du veta mer hur vi jobbar: Gymnastiklek
 
BARN & VUXENGRUPPER (födda 2018-2019)
Barnen tränar tillsammans med sina föräldrar. Alla grupper tränar 1 timme/veckan. Se flik "träningstider" i vänsterspalten för att se vilka tider och vart de olika grupperna tränar. 
 
BARNGRUPPER (födda 2016-2017)
Här tränar flickor och pojkar som är mellan 4-6 år. Alla grupper tränar 1 timme/veckan. Se flik "träningstider" i vänsterspalten för att se vilka tider och var de olika grupperna tränar. 
 
Här hittar du all information om våra barngrupper: Vanliga frågor »
 
 
 
Barndagen 2021 - förtydligande publik
2021-12-17 14:30

På söndag 19/12 är det äntligen dags för årets Barndag i Arena Satelliten.

Alla grupper har fått kallelse med vilka tider som gäller för den egna gruppen.

 

Vi vill förtydliga att det inte är möjligt att stanna kvar under passet och titta på som publik detta för att minska risk för smittspridning.

 

 

Återanmälan inför våren
2021-12-01 09:00

Aviseringar
I dag 1/12 skickas ut aviseringar ut via mail med betalningsinformation. Alla som gått i en grupp denna termin ligger kvar i grupperna och har fram till 15/12 att svara på aviseringen, de som inte svarat lämnar sin plats till förfogande.

Gruppbyten
Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan från 8/12. På bokningssidan visas alla grupper samt platsantal i varje grupp.
Klicka på den gröna knappen "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning.
BOKNINGSSIDAN >>>

När anmälan gjorts till ny grupp via bokningssidan kan du svara på den tidigare aviseringen - klicka på röd knapp “Jag ska inte vara med” så att platsen blir ledig för någon annan att boka.


Grupp fullbokad
När platserna i en grupp är slut går det att välja BEVAKA GRUPP – du får då ett mail när det finns ledig plats i gruppen.

Anmälan öppen via bokningssidan
Anmälan öppnar först för befintliga medlemmar 8/12.
Anmälan öppnar för alla 3 januari kl. 09.00

Alla grupper kommer synas på bokningssidan från 8/12. En grupp som ännu inte öppnat för anmälan syns som “ej öppen”. Det går för intresserade att läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen blir öppen för anmälan. När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod.

Vårterminen startar vecka 3

Uppstart vecka 36
2021-08-24 13:34

BoV och barngrupperna startar vecka 36.

Ett välkomstbrev med mer information skickas ut vecka 35.

 

Vi har behov av fler ledare i några av våra BoV och Barngrupper. Maila till kansli@sollentunagymnasterna.se om du är intresserad och vill veta mer om vad det innebär.

Återanmälan inför hösten
2021-05-26 14:00

Vårterminen går mot sitt slut och jag vill först och främst tacka er för den här terminen. 

 

Just nu inväntar lokalfördelningen från kommunen. Därefter kan vi fördela föreningens grupper på de lokaltider vi fått. Utifrån den information vi har kommer vi kunna öppna anmälan vecka 25. Så fort vi har lokaltiderna går vi ut med exakt information om tid och dag.

 

Till alla som har en plats i föreningens grupper skickas en avisering ut med erbjudande om plats till hösten, återanmälan behöver ske inom 10 dagar för att ni ska vara garanterade platsen. 

 

Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan och därefter tackar du nej till den erbjudna platsen i aviseringsmailet.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sollentunagymnasterna, 19/05 14:30 
Sollentunagymnasterna, 16/05 08:00 
Sollentunagymnasterna, 14/05 07:00