SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sollentunagymnasternas Barngrupper
Välkommen till vårterminen 2021

På grund av restriktioner är alla idrottsanläggningar i Sollentuna kommun stängda fram till och med 24/1 2021.
Det innebär för vår del att våra grupper planeras att starta vecka 4.  

Vi inväntar mer information från kommunen under vecka 2 angående vidare restriktioner till följd av nya pandemilagen. Alla medlemmar kommer att få ett välkomstbrev inför första träningen.

Vårterminen planeras starta vecka 4 och avslutas vecka 21.
Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/ termin under normala förhållanden (under pågående Covid-19 pandemi ges restriktioner vilket kan påverka vår träningsmöjligheter). 

I Sollentunagymnasternas alla barngrupper är värdeordet GLÄDJE vårt största ledord. Vi tränar barnens motorik med hjälp av lek. Vill du veta mer hur vi jobbar: Gymnastiklek

BARN & VUXENGRUPPER (födda 2017-2018)
Barnen tränar tillsammans med sina föräldrar. Alla grupper tränar 1 timme/veckan. Se flik "träningstider" i vänsterspalten för att se vilka tider och vart de olika grupperna tränar. 

BARNGRUPPER (födda 2015-2016)
Här tränar flickor och pojkar som är mellan 4-6 år. Alla grupper tränar 1 timme/veckan. Se flik "träningstider" i vänsterspalten för att se vilka tider och var de olika grupperna tränar. 

Här hittar du all information om våra barngrupper: Vanliga frågor »Träningsstart HT2020
2020-08-26 13:00

Varmt välkomna till en ny termin med Sollentunagymnasterna!

Träningarna startar vecka 36 och inför första träningen skickar ledarna ut ett välkomstbrev med information.


Vi vill gärna tipsa om MedlemsAppen som ger dig som medlem en god översikt över träningar, deltagarlista, utskick, nyheter som publicerats samt att du kan korrigera kontaktuppgifter. 


Gå in och ladda ner den idag:

Appstore (iOS) 

Google Play (Android) 


För att hitta till lokalen gå till information om hallar & lokaler


Påverkan Covid-19

  • Här kan du läsa föreningens rådande policy gällande träning under Covid-19 pandemin. Vi uppdaterar hemsidan vid behov och en notis skickas då ut.

  • Den sista träningen då vi vanligtvis bjuder in er föräldrar att komma och titta ställs in. 

  • Barndagen flyttas fram till slutet av vårterminen. En dag då vi bjuder in alla våra barngrupper till en gemensam avslutning i vår specialanpassade gymnastikhall Satelliten.Här hittar du fler frågor och svar gällande gymnastik


Träna Hemma
2020-03-27 10:20
Har ditt barn inte möjlighet att delta på vanliga träningen? 

Vi vill såklart att hon/han ändå ska kunna hålla igång med gymnastiken. 
Därför har vi nedan länkat till olika pass med hemmaträningar. Några är anpassade till att göra utomhus och några inomhus. Välj en av dem och följ instruktionerna. Ha så kul!

Ledare kan också komma att skicka ut ett träningspass för gymnasterna att genomföra om de behöver ställa in en träning.

Hemmaträning BoV och Barngrupper


Barndagen 2019
2019-11-06 15:00

Söndagen den 15 december bjuder Sollentunagymnasterna in alla barngrupper till julavslutning och en rolig prova-på-träning  i Arena Satelliten. 

Barnen får studsa på trampolinen, hoppa i de mjuka groparna och prova andra roliga redskap! 


Efter en timme i hallen kommer vi att fika och ha diplomutdelning på nedre plan.

För att alla grupper ska få plats delar vi upp grupperna på flera pass, alla i gruppen deltar på samma pass.


Preliminära tider: 09.00-12.30 (uppdelat på flera pass)


En inbjudan med exakta tider för respektive grupp skickas ut av gruppens ordinarie ledare under vecka 48.


Om du som förälder skulle vilja prova att vara hjälptränare, är detta ett kanontillfälle att få testa hur det känns. Byt om och kom med!

 

Passerbrickor & gruppkoder
2019-09-26 15:45
I början av terminen hade vi vissa svårigheter med att ta oss in i hallarna då kommunen inte kunde trycka nya passerbrickor. Problemet är nu löst, vi har fått passerbrickor från kommunen och ledare i de flesta grupperna har varit och hämtat en passerbricka. Kod gäller fortfarande för att komma in till Tegelhagen men förhoppningen är att passerbrickorna ska börja fungera där innan veckan är slut.

Ledarna kommer att skicka ut en gruppkod till ytterdörrarna, för att möjliggöra att anhöriga och gymnaster ska kunna komma in genom ytterdörrarna i samband med träningstiden, då vi inte får ställa upp dörrarna. Gruppkoden gör att dörrarna kan hållas stängda, lokalerna förblir varma och ingen obehörig kan ta sig in.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sollentunagymnasterna, 20/04 12:10 
Sollentunagymnasterna, 05/03 19:10 
Sollentunagymnasterna, 04/03 18:00