SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A
Barn

Sollentunagymnasternas Barngrupper
Välkommen till vårterminen 2023
Höstterminen startar vecka 3 och avslutas vecka 20.
Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/ termin . 
 
I Sollentunagymnasternas alla barngrupper är värdeordet GLÄDJE vårt största ledord. Vi tränar barnens motorik med hjälp av lek. Vill du veta mer hur vi jobbar: Gymnastiklek
 
BARN & VUXENGRUPPER (födda 2019-2020)
Barnen tränar tillsammans med sina föräldrar. Alla grupper tränar 1 timme/veckan. Se flik "träningstider" i vänsterspalten för att se vilka tider och vart de olika grupperna tränar. 
 
BARNGRUPPER (födda 2017-2018)
Här tränar flickor och pojkar som är mellan 4-6 år. Alla grupper tränar 1 timme/veckan. Se flik "träningstider" i vänsterspalten för att se vilka tider och var de olika grupperna tränar. 
 
Här hittar du all information om våra barngrupper: Vanliga frågor »
 
 
 
Återanmälan till våren - aviseringar skickade
2022-12-06 10:00

Aviseringar
I dag 6/12 skickas ut aviseringar ut via mail med betalningsinformation. Alla som gått i en grupp denna termin ligger kvar i grupperna och har fram till 20/12 att svara på aviseringen, de som inte svarat lämnar sin plats till förfogande.

Gruppbyten
Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan från 14/12. På bokningssidan visas alla grupper samt platsantal i varje grupp.
Klicka på den gröna knappen "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning.
BOKNINGSSIDAN >>>

När anmälan gjorts till ny grupp via bokningssidan kan du svara på den tidigare aviseringen - klicka på röd knapp “Jag ska inte vara med” så att platsen blir ledig för någon annan att boka.


Grupp fullbokad
När platserna i en grupp är slut går det att välja BEVAKA GRUPP – du får då ett mail när det finns ledig plats i gruppen.

Anmälan öppen via bokningssidan
Anmälan öppnar först för befintliga medlemmar 14/12.
Anmälan öppnar för alla 2 januari kl. 09.00

Alla grupper kommer synas på bokningssidan från 12/12. En grupp som ännu inte öppnat för anmälan syns som “ej öppen”. Det går för intresserade att läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen blir öppen för anmälan. När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod.

Vårterminen startar vecka 3

Uppstart för Barngrupperna
2022-08-22 12:14

Vi hälsar alla BoV och Barngrupper till en ny termin.

I helgen har vi uppstartsmöte och genomgångar med alla ledare.

 

Träningarna startar vecka 36

Ett välkomstbrev med mer information skickas ut vecka 35.

 

 

Återanmälan inför hösten
2022-05-25 12:00

Stort tack för den här terminen!

Vi önskar er ett långt och härligt sommaruppehåll : ) 

 

Just nu inväntar lokalfördelningen från kommunen. Därefter kan vi fördela föreningens grupper på de lokaltider vi fått. Så fort det är klart kan vi gå ut med information om anmälningstider för hösten.

 

Till alla er som har en plats i föreningens grupper skickas en avisering ut med erbjudande om plats till hösten, återanmälan behöver ske inom 10 dagar från att aviseringen skickas för att ni ska vara garanterade platsen. 

 

  • Barn födda 2019 går kvar i Barn & Vuxen-grupp
  • Barn födda 2018 erbjuds plats i Barngrupp
  • Barn födda 2017 går kvar i Barngrupp
  • Barn födda 2016 erbjuds plats i Lärande gymnastikgrupp

Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan och därefter tackar du nej till den erbjudna platsen i aviseringsmailet.

Träna Hemma
2020-03-27 10:20
Har ditt barn inte möjlighet att delta på vanliga träningen? 

Vi vill såklart att hon/han ändå ska kunna hålla igång med gymnastiken. 
Därför har vi nedan länkat till olika pass med hemmaträningar. Några är anpassade till att göra utomhus och några inomhus. Välj en av dem och följ instruktionerna. Ha så kul!

Ledare kan också komma att skicka ut ett träningspass för gymnasterna att genomföra om de behöver ställa in en träning.

Hemmaträning BoV och Barngrupper


Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sollentunagymnasterna, 14/03 16:00 
Sollentunagymnasterna, 07/02 14:15 
Sollentunagymnasterna, 27/01 08:00