SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A
Träning

Sollentunagymnasternas träningssektion
Lärande gymnastik: 6-10 år
Träningsgrupper: 10-12 år
Ungdomsgrupper: 13-17 år
 
Höstterminen startar vecka 36 och avslutas vecka 50.

Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/ termin.

 
Här hittar du information om våra grupper: Vanliga frågor »
Återanmälan inför hösten
2022-05-25 12:00

Stort tack för den här terminen!

Vad härligt att få avsluta terminen med Märkestagningen som är ett otroligt inspirerande event.

Det har varit fantastiskt roligt att få se alla gymnasters framsteg och vilket bra jobb ledarna har gjort under terminen!

 

Just nu inväntar lokalfördelningen från kommunen. Därefter kan vi fördela föreningens grupper på de lokaltider vi fått. Så fort det är klart kan vi gå ut med information om anmälningstider för hösten.

 

Till alla er som har en plats i föreningens grupper kommer en avisering skickas ut med erbjudande om plats till hösten, återanmälan behöver sedan ske inom 10 dagar för att ni ska vara garanterade platsen. Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan och därefter tackar du nej till den erbjudna platsen i aviseringsmailet.

 

För er som är sugna på att träna lite mer innan sommaruppehållet finns det platser kvar till årets sommarläger: Sommarläger 2022 >>

Fullbokad Märkestagning
2022-05-10 15:00
Det är verkligen kul att så många har anmält sig till årets Märkestagning!
Vi har över 400 barn anmälda, vilket innebär dubbelt så många som tidigare. Vi har tagit in många som har kommit in sent med sin anmälan men nu är alla märken slut och vi kommer tyvärr inte att kunna ta in fler efteranmälningar.
Några barn står på väntelista för att få vara med om någon får förhinder och det är därför viktigt att du som redan är anmäld men inte kommer att nyttja din plats hör av dig så snart du kan till kansliet så att vi kan få med de som väntar. 
 
Vi vill förtydliga att det inte går att komma dit som oanmäld eftersom vi inte kommer att ha möjlighet att ta in någon som inte redan har fått en plats.
 
I stället kommer vi att ordna en annan tid för de som står på väntelistan så att alla får ta märken. Hör av dig till kansli@sollentunagymnasterna.se senast den 15 maj så beställer vi fler medaljer och ordnar ett separat tillfälle innan sommaren. Skriv namn på ditt barn, grupp och vilket märke de ska ta (brons, silver, guld eller diamant). Ledarna i din grupp kan hjälpa dig att välja vilket märke.
Sista anmälningsdag 22 april!
2022-04-20 15:21

Märkestagning 2022

 

Tegelhagshallen söndagen 22 maj &
Runan tisdagen 24 maj

 

Anmälan:

Vi vill påminna om att anmäla sig till märkestagningen, detta görs genom att svara på kallelsen senast den 22 april. Kallelsen har vid tidigare tillfälle skickats ut till alla som tränar i en Lärandegrupp. En kostnad på 59 kr betalas vid anmälan. Ingen efteranmälan kan göras.

 

Märkestagningen kommer att vara uppdelad på två dagar, söndag 22/5 (Tegelhagshallen) och tisdag 24/5 (Runan). Dagarna är även uppdelade i två respektive tre pass, varje pass tar ca. 2 timmar.

 

Inbjudan_Märkestagningen_Tegelhagshallen_2022

Inbjudan_Märkestagningen_Runan_2022

Återanmälan inför våren
2021-12-01 08:00

Aviseringar
I dag 1/12 skickas ut aviseringar ut via mail med betalningsinformation. Alla som gått i en grupp denna termin ligger kvar i grupperna och har fram till 15/12 att svara på aviseringen, de som inte svarat lämnar sin plats till förfogande.
OBS! BAS12/13 får separat information om återanmälan


Gruppbyten
Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan från 8/12. På bokningssidan visas alla grupper samt platsantal i varje grupp.
Klicka på den gröna knappen "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning.
BOKNINGSSIDAN >>>

När anmälan gjorts till ny grupp via bokningssidan kan du svara på den tidigare aviseringen - klicka på röd knapp “Jag ska inte vara med” så att platsen blir ledig för någon annan att boka.


Grupp fullbokad
När platserna i en grupp är slut går det att välja BEVAKA GRUPP – du får då ett mail när det finns ledig plats i gruppen.

Anmälan öppen via bokningssidan
Anmälan öppnar först för befintliga medlemmar 8/12.
Anmälan öppnar för alla 3 januari kl. 09.00

Alla grupper kommer synas på bokningssidan från 8/12. En grupp som ännu inte öppnat för anmälan syns som “ej öppen”. Det går för intresserade att läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen blir öppen för anmälan. När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod.

Vårterminen startar vecka 3

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen