SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sollentunagymnasternas träningsgrupper
Välkommen till vårterminen 2021

Vårterminen planeras starta vecka 4 och avslutas vecka 21.
Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/ terminunder normala förhållanden (under pågående Covid-19 pandemi ges restriktioner vilket kan påverka vår träningsmöjligheter). 

Här hittar du all information om våra träningsgrupper: Vanliga frågor »
Träningsstart HT2020
2020-08-26 13:30

Varmt välkomna till en ny termin med Sollentunagymnasterna!

Träningarna startar vecka 36 och inför första träningen skickar ledarna ut ett välkomstbrev med information.


Vi vill gärna tipsa om MedlemsAppen som ger dig som medlem en god översikt över träningar, deltagarlista, utskick, nyheter som publicerats samt att du kan korrigera kontaktuppgifter. 


Gå in och ladda ner den idag:

Appstore (iOS) 

Google Play (Android) 


För att hitta till lokalen gå till information om hallar & lokaler


Påverkan Covid-19

  • Här kan du läsa föreningens rådande policy gällande träning under Covid-19 pandemin. Vi uppdaterar hemsidan vid behov och en notis skickas då ut.

  • Vi uppmuntrar föräldramedverkan på träningarna, i de flesta grupper har vi ett föräldraschema med bestämda träningar varje förälder deltar på träningen. Meddela ledarna i förväg om du vill delta på en träning utöver föräldraschemat så att vi inte överskrider max antal. 

  • Så länge rådande restriktioner om max 50 i hallarna kommer vi inte bjuda in föräldrar att komma och titta sista träningen så missa inte ert tillfälle att vara med enligt schemat.Här hittar du fler frågor och svar gällande gymnastik: Vanliga frågor »
Missa inte årets uppstartsläger!
2020-07-05 17:00
Den 9-14 augusti anordnar Sollentunagymnasterna lägerdagar i Arena Satellitens specialutrustade gymnastikhall. Dagarna är uppdelade på tre dagläger kl. 09:00-15:00 på vardera två dagar. 

 9-10 augusti deltagare födda 2010-2014

11-12 augusti deltagare födda 2010-2014

13-14 augusti deltagare födda 2004-2009


Lägret riktar sig till gymnaster i föreningen som vill få ett bra och roligt avslut på sommarledigheten och få ökad motivation inför den nya terminen. 


Plats

Arena Satelliten

Allfarvägen 4, 191 48 Sollentuna


Upplägg 

Vi har schemalagda träningspass i Satelliten där vi dukat upp med roliga stationer och med redskap som trampetter, trampolin, fast-track, luftgolv, bommar, barr och gropar samt att vi har ett utomhuspass per dag.


Mat

Lunch ingår ej, matlådan äter vi när vädret tillåter utomhus.

Mellanmålsfrukt serveras i anslutning till hallen. Var noga med att anmäla om allergi av frukt i anmälningsformuläret. 


Anmälan 

Antalet platser är begränsat och vi tillämpar principen först till kvarn. Gå in på länken för att göra en anmälan: GÖR EN ANMÄLAN>>>

Anmälan är bindande. Återbetalning av avgiften sker endast vid sjukdom/skada som kan intygas av ett läkarintyg. Kostnad: 639 kr

Tag med:

Lunch (Lunch ingår inte i priset)

Vattenflaska

OBS! Glöm inte gymnastikskor och eventuella överdragskläder för utomhusaktiviteten.

_________________

Alla ledarplatser på uppstartslägret är tillsatta så det går inte att anmäla sig som ledare.

Träna hemifrån
2020-03-26 12:40
Har du eller ditt barn inte möjlighet att delta på vanliga träningen? 

Vi vill såklart att du ändå ska kunna hålla igång med gymnastiken. 
Därför har vi nedan länkat till olika pass med hemmaträningar. Några är anpassade till att göra utomhus och några inomhus. Välj en av dem och följ instruktionerna. Ha så kul!

Ledare kan också komma att skicka ut ett träningspass för gymnasterna att genomföra om de behöver ställa in en träning.


Hemmaträning för Junior- och Ungdomsgrupper:

Utomhus 1Grupper VT2020
2019-12-16 14:00

Aviseringar

Det har skickats ut aviseringar via mail med betalningsinformation. Alla som gått i en grupp denna termin ligger kvar i grupperna och har fram till 27/12 att svara på aviseringen, de som inte svarat lämnar sin plats till förfogande.

Gruppbyten
Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan. På bokningssidan visas alla grupper samt platsantal i varje grupp. Klicka på den gröna knappen "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning.
BOKNINGSSIDAN >>>


När anmälan gjorts till ny grupp via bokningssidan kan du svara på den tidigare aviseringen - klicka på röd knapp “Jag ska inte vara med” så att platsen blir ledig för någon annan att boka.


Grupp fullbokad
När platserna i en grupp är slut kan man prenumerera på platser som blir lediga efter hand – då får du ett mail när en plats blir fri.

Anmälan öppnar
En grupp som ännu inte öppnat för anmälan syns i bokningsfunktionen som “ej öppen”. Det går för intresserade att läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen blir öppen för anmälan. Anmälan öppnar först för befintliga medlemmar och sedan för alla. 

Anmälan öppnar för alla 2 januari kl. 10.00


När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod.

Vårterminen startar vecka 3


Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sollentunagymnasterna, 20/04 12:10 
Sollentunagymnasterna, 05/03 19:10 
Sollentunagymnasterna, 04/03 18:00