SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A

Anmälan till Sollentunagymnasterna

Vårterminen startar vecka 3 och avslutas vecka 20 (anmälan stänger v. 9)
Höstterminen startar vecka 36 och avslutas vecka 50 (anmälan stänger v. 44)

 

Återanmälan inför hösten

Just nu inväntar lokalfördelningen från kommunen. Därefter kan vi fördela föreningens grupper på de lokaltider vi fått. Utifrån den information vi har kommer vi kunna öppna anmälan vecka 25. Så fort vi har lokaltiderna går vi ut med exakt information om tid och dag.

 

Till alla som har en plats i föreningens grupper skickas en avisering ut med erbjudande om plats till hösten,  återanmälan behöver ske inom 10 dagar för att ni ska vara garanterade platsen. 

Skulle tid och dag inte passa kommer det gå att göra gruppbyten via bokningssidan och därefter tackar du nej till den erbjudna platsen i aviseringsmailet.

 

Direktanmälan

Anmälan till grupper sker alltid via direktbokning till grupp via bokningssidan. Du behöver inte innan anmälan vara medlem för att boka plats i grupp. 

Så snart vi får ett återbud till en grupp och därmed en ledig plats blir den omedelbart bokningsbar för någon annan. 

Anmälan till våra grupper: BOKNINGSSIDAN >>>

 

Inför anmälan
De som redan har plats i en av våra grupper har förtur till nästa termins grupper. Det kommer stå "Ej bokningsbar" för nya medlemmar till dess anmälan öppnar för alla. En grupp som ännu inte öppnat för anmälan syns i bokningsfunktionen. Då kan intresserade läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen blir öppen för anmälan. 

När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod.

Grupp fullbokad - BEVAKA
När platserna i en grupp är slut kan man bevaka platser som blir lediga efter hand – du får då ett mail när en plats blir fri. För att bevaka loggar du in, väljer önskad grupp och klickar på den blå länken BEVAKA

 

Åldersindelning läsåret HT24/VT25

Barn födda 2021-2022: Barn & Vuxen-grupp

Barn födda 2019-2020: Barngrupp

Barn födda 2015-2018: Lärande gymnastik

Barn födda 2014 och äldre: Träningsgrupp

 
Hjälp till som ledare?
Vi är en ideell förening och beroende av ledare för att kunna hålla igång, samt starta nya grupper. Är du som förälder intresserad av att bli ledare? Barn med föräldrar som kan ställa upp som ledare har förtur till våra barn- och träningsgrupper. Anmälan av ledarintresse är inte bindande.
 
 
Här kan du läsa om vad det innebär att vara ledare:
 
Detta får du när du är ledare
  • Möjlighet till utbildning
  • Reducerad träningsavgift för ditt barn/arvode 
  • Ledartröja
  • Bli en del av det ideella föreningslivet och skapa möjligheter för fler barn och ungdomar i Sollentuna att hålla på med gymnastik
 
 
Sposorer
Samarbetspartners