SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A

Välkommen till Sollentunagymnasternas ledarsida!

 

Det är tack vare ideellt engagemang vi kan skapa möjlighet för barn och ungdomar i Sollentuna att hålla på med gymnastik - bli en del av gemenskapen!


Sollentunagymnasternas verksamhet bygger på ideella ledares engagemang för att kunna hålla igång, samt starta nya grupper. Ideellt engagemang kan öppna en värld av nya kunskaper, vänner och ger en känsla av att göra något betydelsefullt. Vi söker alltid nya ledare, både nya och mer erfarna för att kunna utveckla vår verksamhet - för att kunna upprätthålla en god kvalitet samt för att kunna skapa ledarteam med kombination av olika kompetenser!


Vår förening erbjuder dig som ledare:

  • Möjlighet till utbildning och personlig utveckling
  • Bli en del av det ideella föreningslivet
  • Ert barn garanteras en plats i den grupp ni är ledare för
  • Reducerad träningsavgift för ditt barn/arvode
  • Ledartröja

För att kunna fortsätta erbjuda många barn och ungdomar möjlighet att träna gymnastik är vi alltid i behov av fler som vill engagera sig som ledare och sprida rörelseglädje, hoppas att just DU är en av dessa!


Har du redan erfarenhet? Om ja, fantastiskt! Om inte, så har vi många års erfarenhet och vi kommer lära dig det du behöver på utbildningen du går innan terminsstart.


Vi söker dig som trivs med att arbeta med barn- och ungdomar, är intresserad av idrott, ta ansvar, är trygg i dig själv och är en riktig glädjespridare! Är du intresserad av att vara ledare hos oss, anmäl dig genom att fylla i formuläret via länken nedan:

 
 
Här kan du läsa om vad det innebär att vara ledare: Att vara ledare i Sollentunagymnasterna!
Är du mellan 13-16 år har du möjlighet att gå: Sollentunagymnasternas lärlingsutbildning. 
 
Sposorer
Samarbetspartners