SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A

Sollentunagymnasternas styrelse 2022/2023
Marianne Bergström, ordförande
Jag har varit ledare i Sollentunagymnasterna sedan 2005. Har 3 barn som är aktiva i föreningen som gymnaster / ledare. Var själv gymnast i föreningen när den gick från att heta Rotebroflickorna till Sollentunagymnasterna 1979. 


Har tidigare varit anställd på deltid och jobbat med föreningens ekonomi men har även en bakgrund från HR , ansvarig inom kundservice och administration.

Jag ser fram emot att i styrelsen fortsätta arbetet med  hållbarhet och fortsätta arbeta med att värderingarna känns och är en naturlig del hos alla hela tiden. 

 

Glädje - Kvalitet - Utveckling - Respekt - Samarbete


Även föräldraengagemang och att ha en bred verksamhet, med något för alla som gör att gymnaster, ledare och föräldrar vill ha gymnastik  och rörelse som en del i livet länge,  är något jag brinner för.


Susanne Heyerdahl

Varit ledare inom Sollentunagymnasterna under 10 år och har följt döttrarna från barngrupp upp till ungdom elittrupp. Har varit AG gymnast i Enköpings sportklubb, och även verkat som tränare och domare där.


"Under åren har jag haft förmånen att arbeta tillsammans med några av våra fantastiska ungdomsledare och jag ser nu fram emot att i styrelsen få vara med och utveckla vår förening". 

Jenny Bredahl

Verksam som ledare i olika träningsgrupper och FT i ungefär åtta år, för närvarande aktiv som ledare i FT4. Tidigare truppgymnast  (KFUM Kristianstad).

Arbetar med arbetsmarknadsfrågor. 


"Spännande att få vara med och utveckla Sollentunagymnasterna som förening och skapa ännu bättre förutsättningar för både bredd och elitverksamhet" 

Emelie Hambrook

Ledare i Sollentunagymnasterna sedan 2009 inom både barn, träning och trupp. Just nu tränare i mina barns grupper FTp och FT1. Tränade som ung truppgymnastik i UVGK, GK Hermes och Brommagymnasterna.

 

Utbildad utredningssociolog. Driver eget företag inom barnyoga som jag fr.o.m. våren 2022 kommer kombinera med en deltidstjänst som tävlingskoordinator på Gymnastikförbundet.

 

Som ledamot i styrelsen vill jag vara med och bidra till att Sollentunagymnasterna erbjuder alla utövare en säker, glädjefylld och utvecklande gymnastikresa!

Eva Saleh

 

Började som ledare i en Barn- och Vuxengrupp 2013 och har sedan dess varit ledare i barngrupper och truppgrupper. Var tidigare gymnast och ledare i Sigtuna Märsta Gymnastikklubb.

 

”Sollentunagymnasterna bidrar till rörelseglädje för så många barn och ungdomar och det känns roligt att kunna vara med och utveckla föreningen”.  

Ola Reppling

 

Började som ledare när min fru anmälde mig som frivillig för att vår dotter skulle få plats i en barn- och vuxengrupp för snart 10 år sedan och har varit kvar som ledare sedan dess. 

Har aldrig varit gymnast, men har bakgrund som aktiv och tränare inom kampsport under nästan 20 år samt genomfört ett par utbildningar som tränare i gymnastik. 

 

Vill skapa möjlighet för barn att träna gymnastik som en av flera sporter och säkerställa att de fortsätter ha ett aktivt liv även som vuxna! 

 
Sposorer
Samarbetspartners