SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sollentunagymnasternas styrelse 2020/2021
Marianne Bergström, ordförande
Jag har varit ledare i Sollentunagymnasterna sedan 2005. Har 3 barn som är aktiva i föreningen som gymnaster / ledare. Var själv gymnast i föreningen när den gick från att heta Rotebroflickorna till Sollentunagymnasterna 1979. 


Har tidigare varit anställd på deltid och jobbat med föreningens ekonomi men har även en bakgrund från HR , ansvarig inom kundservice och administration.

Jag ser fram emot att i styrelsen fortsätta arbetet med  hållbarhet och fortsätta arbeta med att värderingarna känns och är en naturlig del hos alla hela tiden. 

 

Glädje - Kvalitet - Utveckling - Respekt - Samarbete


Även föräldraengagemang och att ha en bred verksamhet, med något för alla som gör att gymnaster, ledare och föräldrar vill ha gymnastik  och rörelse som en del i livet länge,  är något jag brinner för.


Nicklas Biverståhl

Har två döttrar (10 och 12 år) som båda har varit/är Truppgymnaster och har varit med som hjälptränare/hjälpförälder för båda.Erfarenhet av svenskt föreningsliv som aktiv i fotbollsklubbar, varit tränare i och tävlat för Enskede Tennisklubb.

Sponsringschef för Svenska Spel med ansvar för sponsringsavtal med svensk idrott. Har genom jobbet daglig kontakt med Sveriges idrottsförbund och föreningar.


Vi samarbetar även med gymnastikförbundet (via RF) i vårt avtal "Framåt för fler i rörelse och Framåtfonden". Där har förbundet bl.a. genom samarbetet fått möjlighet att kunna  utveckla kompetensen inom den viktiga anläggningsfrågan, men även genom medel från Framåtfonden kunnat skapa "Rörelsebanken", som är ett inspirationsmaterial med motorisk träning för barn mellan 7 och 12 år. Det är gymnastikförbundets projekt, som syftar till att stärka samarbetet mellan skolan och gymnastikföreningar.


Susanne Heyerdahl

Varit ledare inom Sollentunagymnasterna under 10 år och har följt döttrarna från barngrupp upp till ungdom elittrupp. Har varit AG gymnast i Enköpings sportklubb, och även verkat som tränare och domare där.


"Under åren har jag haft förmånen att arbeta tillsammans med några av våra fantastiska ungdomsledare och jag ser nu fram emot att i styrelsen få vara med och utveckla vår förening". 

Jenny Bredahl

Verksam som ledare i olika träningsgrupper och FT i ungefär åtta år, för närvarande aktiv som ledare i FT4. Tidigare truppgymnast  (KFUM Kristianstad).

Arbetar med arbetsmarknadsfrågor. 


"Spännande att få vara med och utveckla Sollentunagymnasterna som förening och skapa ännu bättre förutsättningar för både bredd och elitverksamhet" 

Lena Sintring Ledamot

Lena Sintring

Jag heter Lena Sintring, och har varit med i styrelsen i flera år. Jag har en dotter som är truppgymnast och när mina barn började med gymnastik, hjälpte jag till som föräldratränare. Nu tycker jag det är roligt och intressant att hjälpa till i styrelsearbetet i stället, för gymnastik är kul! 


Vår förening är väldigt bra, och glädjen och nyttan i att så många barn får hålla på med gymnastik i alla former är fantastisk. Jag vill se till att vår förening fortsätter utvecklas och att vi stärker framför allt breddverksamheten, som är grunden till allt inklusive tävlingsverksamheten.

Fredrik Sölving, Ledamot

Fredrik Sölving

Mitt namn är Fredrik Sölving och jag gör mitt tredje år som ledamot i styrelsen. Min dotter tränar i T07/08 och jag har varit tränare sedan 2011 då jag började att träna en Barn och Vuxen grupp som blev till en barngrupp och senare till flera träningsgrupper. 


Nu känns det spännande att bidra med de erfarenheter jag har som “ föräldratränare” för att göra livet som tränare enklare och roligare och på så sätt få in fler tränare. Jag vill bidra till samarbete och utveckling av tränarna på breddnivå.
Tobias Forsberg, Ledamot
Tobias Forsberg
Jag heter Tobias Forsberg och sitter sedan 2019 som ledamot i styrelsen. Dessförinnan ingick jag i valberedningen i ett år. Utöver detta har jag varit ledare inom klubben sedan 2012, först i barngrupp och numer inom truppsektionen. Att ta steget till att sitta i styrelsen kändes som ett naturligt steg, och har givit större insyn i klubben och dess arbete, möjligheten att vara med att påverka och få sin åsikt hörd. 

Min målsättning med styrelsearbetet är att bidra och stötta med att få in fler föräldrartränare, samt se till att våra fantastiska yngre tränare inom tävlingssektionerna och breddverksamheten får möjlighet att utvecklas och utbildas utifrån deras individuella önskemål och ambitionsnivå."  
 
Sposorer
Samarbetspartners