SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A

Sollentunagymnasternas funkisgympa
Välkommen till Sollentunagymnasternas verksamhet för personer med funktionsnedsättningar. 

Verksamheten går under ParaSport, gymnastikförbundet använder begreppet Alla kan gympa och vi på Sollentunagymnasterna kallar verksamheten för Funkisgympa.

Vi utgår från rörelseglädje och ser möjligheter istället för begränsningar. Du får bland annat träna koordination, styrka, balans och kondition och röra dig till musik. Verksamheten anpassas utifrån varje enskild deltagares behov. Du behöver inte ha några förkunskaper för att börja. 

Vi tränar i mindre grupper. Varje deltagare har med sig en förälder, anhörig eller personlig assistent som aktivt medverkar under träningarna.

Klicka här för att se en video från alla kan gympa.

Gymnastik är för alla!
Återanmälan inför våren
2021-12-08 08:00

Anmälan till våren 2022

  • Nuvarande medlemmar får avisering - 8/12
    Alla som gått i en grupp denna termin ligger kvar i grupperna och har fram till 22/12 att svara på aviseringen, de som inte svarat lämnar sin plats till förfogande.

  • Gruppbyten för befintliga medlemmar kan göras från 8/12

    Gruppbyten görs via bokningssidan.När anmälan gjorts till ny grupp via bokningssidan kan du svara på den tidigare aviseringen - klicka på röd knapp “Jag ska inte vara med” så att platsen blir ledig för någon annan att boka.

  • Anmälan öppnas för alla - 3 januari kl. 09:00

 

Länk till anmälan:

BOKNINGSSIDAN>>

Alla grupper kommer synas på bokningssidan från 8/12. En grupp som ännu inte öppnat för anmälan syns som “ej öppen”. Det går för intresserade att läsa mer om gruppens träningstider, plats och när gruppen blir öppen för anmälan. När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod.

Träna hemma
2020-03-30 10:40
Har ditt barn inte möjlighet att delta på vanliga träningen? 

Vi vill såklart att hon/han ändå ska kunna hålla igång med gymnastiken. 
Därför har vi nedan länkat till olika pass med hemmaträningar. Några är anpassade till att göra utomhus och några inomhus. Välj en av dem och följ instruktionerna. Ha så kul!

Ledare kan också komma att skicka ut ett träningspass för gymnasterna att genomföra om de behöver ställa in en träning.Vissa delar av hemmaträningarna kanske inte passar just ditt barn perfekt. Använd i så fall hemmaträningarna som inspiration och plocka ut det som passar, anpassa det som går och hoppa över det som inte fungerar.
Kortare dagläger, påsklov. INSTÄLLT.
2020-03-16 10:15

Vi ställer in Påsklovslägret på grund av rådande läge med Coronaviruset. På ett läger är det barn som samlas på ett ställe som annars inte hade träffats.


Måndag den 13 april, annandag påsk, klockan 12:00-14:00 anordnar Sollentunagymnasterna ett dagläger i Arena Satelliten för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. 


Alla deltagare har med sig en förälder, anhörig eller personlig assistent som är ombytt och aktiv i samband med daglägret.


Medtag vattenflaska med vatten och frukt.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Sollentunagymnasterna, 21/06 16:00 
Sollentunagymnasterna, 25/05 12:30 
Sollentunagymnasterna, 24/05 13:00 
 
Sposorer
Samarbetspartners