SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
S O L L E N T U N A G Y M N A S T E R N A

Våren 2023
Du som har en funktionsnedsättning och inte upplever att någon av våra andra grupper passar dig är varmt välkommen att anmäla dig till någon av våra nedanstående grupper.
 
Funkis      Söndag       13.45-14.45    Tegelhagshallen
 
Vi utgår från rörelseglädje och ser möjligheter istället för begränsningar. Du får bland annat träna koordination, styrka, balans och kondition och röra dig till musik. Verksamheten anpassas utifrån varje enskild deltagares behov. Du behöver inte ha några förkunskaper för att börja.
Vi delar upp gruppen i två när vi tränar, grupp lila och grupp grön.

Grön grupp har något lugnare tempo samt fokuserar mer på grundmotoriska övningar ex. hoppa, stödja, krypa och rulla. Varje deltagare har med sig en förälder, anhörig eller personlig assistent som närvarar under träningarna.
 
Lila grupp är mer fartfylld och blandar grundmotoriska färdigheter (ex. hoppa, krypa, balansera) med svårare rörelsemönster (ex. handstående). 
 
Vårterminen startar vecka 3 och avslutas vecka 20.
 
Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/termin
 
Sposorer
Samarbetspartners