SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hösten 2021
Du som har en funktionsnedsättning och inte upplever att någon av våra andra grupper passar dig är varmt välkommen att anmäla dig till någon av våra nedanstående grupper.
 
Funkis 1      Söndag       13.45-14.45    Tegelhagens skola
Funkis 2      Torsdag      17.00-18.00    Kärrdalsskolan
 
Funkis 2 passar gymnaster födda 2012 eller tidigare, som trivs bäst i en mindre och fartfylld grupp. I Funkis 1 passar gymnaster födda 2012-2017, gruppen är något större och syskon är välkomna att anmäla sig. Syskonen betalar då en halverad träningsavgift. 
I båda grupperna blandar vi grundmotoriska färdigheter (ex. hoppa, krya, balansera) med svårare rörelsemönster (ex. kullerbytta och handstående). 
 
Höstterminen startar vecka 36 och avslutas vecka 50.
 
Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/termin under normala förhållanden (under pågående Covid-19 pandemi ges restriktioner vilket kan påverka våra träningsmöjligheter).
Våren 2020
Du som har en funktionsnedsättning och inte upplever att någon av våra andra grupper passar dig är varmt välkommen att anmäla dig till någon av våra nedanstående grupper.

Funkis 4-8 årSöndag13.30-14.15 Tegelhagens skola
Funkis 8 år +     Torsdag     17.00-18.00     Kärrdalsskolan

Vårterminen startar vecka 3 och avslutas vecka 20.

Viktiga datum:
  • Terminsstart vecka 3
  • Uppvisning 8-9 februari
  • Terminsavslutning vecka 20
Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar alla grupper minst 12 träningstillfällen/ termin.
 
Sposorer
Samarbetspartners